Jocurile Anului 2012

              Aceste an , va fi unul plin de jocuri video , unele continuari altele, noi aparitii . Lista este una destul de mare, dar pentru inceput voi incepe cu cele mai fascinante , iar pe parcursul anului , voi face cate un review la fiecare joc in parte. 
             Anul incepe in forta , alaturi de controlarea gravitatie, si de o poveste foarte interesanta cu Inversion . Mass Effect 3 , o mare realizare din partea celor de la Electronic Arts si BioWare. Pe langa faptul ca Star Wars The Old Republic a aparut in anul 2011, in acest an asteptam sa apara si in Romania . Death vine dupa War in Darksiders II . Franciza Hitman continua cu Hitman Absolution .  Tomb Raider se intoarce cu un nou joc in anul 2012 . Un veteran este chemat din nou la datorie in Max Payne 3. Jocul asteptat de multi , famios pentru grafica , este Grand Theft Auto V . Un joc plin de groaza si teroare , faimos pentru seriile lui , Resident Evil Revelations. Poate unul dintre cele mai intalnite si populare jocuri, renumit pentru simplitatea si modurile lui de joc, de data aceasta va fi putin mai complex, Counter Strike Global Offensive. Bineinteles, ca in fiecare an , dupa cum ne-am obisnuit , probabil ca o sa apara FIFA 13 si PES 13, iar pentru pasionatii de basket NBA 2k13 . Bioshock Infinite si FarCry 3 sunt unele din bucuriile aduse de anul 2012 .           
             Cam atat momentan, voi reveni cu noutati pe parcurs . Mai jos puteti urmari un trailer facut de IGN despre jocurile din anul acesta .      


                                                                                 

0 Response to "Jocurile Anului 2012"

Trimiteți un comentariu

48154_Refurbish your workspace in comfort and style with top-brand furniture from officemax.com.
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme | Blogger Templates | Best Credit Cards