Darksiders

                    Darksiders, cunoscut initial ca Wrath of War , este un joc de aventura dezvoltat de Vigil Games si publicat de THQ . Jocul este inspirat de apocalipsa, cu jucatorul care are rolul de razboi. Jocul a fost lansat pe 5 ianuarie 2010 in America de Nord si pe 8 ianuarie in Europa pe Xbox 360 si Playstation 3. Varianta pentru Microsoft Windows a fost lansata pe 23 septembrie in America de Nord si pe 24 septembrie in Europa. O continuare paralel este in dezvoltare si se asteapta sa fie lansat in 2012. 
          
            Jucatorul ia rolul unuia dintre cei patru calareti ai Apocalipsei. Lumea este impartita in locatii separate, cu multe domenii , intial inaccesibile pana la al doilea razboi isi recapata multe arme si abilitati pierdute. Centrul lumii, Gallow , actioneaza ca un hub in cazul in care Razboiului i se dau noi obiective si trasee pentru a debloca noi domenii in continuare. Fiecare contine o linie de trasee liniare si neliniare , multe dintre acestea care necesita sectiuni mari de platforming , alpinism si inot de-a lungul mediului de baza care afecteaza progresul si necesita utilizarea abilitatilor nou-dobandite . El lupta in special impotriva ingerilor si demonilor si are un mod unic de a ucide, fiecare tip particular de inamic . 
                 La data de 3 noiembrie 2010 , THQ a anuntat ca va fi impinsa inapoi la anul fiscal 2012 . Acesta a anuntat ca fratele lui War, Death , va fi personajul principal in continuare si va fi de doua ori mai mare ca primul joc de baza.         
                Voi reveni cu partea a a II - a in curand . Jocul poate fi downloadat de la sectiunea Download link . 


                                

0 Response to "Darksiders"

Trimiteți un comentariu

48154_Refurbish your workspace in comfort and style with top-brand furniture from officemax.com.
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme | Blogger Templates | Best Credit Cards