Iphone 5 - mai multe detalii despre carcasa


Un nou video a aparut pe interenet despre design-ul noului telefon de la Apple Iphone 5 . Acesta , dupa cum se poate vedea si mai jos este destul de diferit fata de versiunea precedenta 4S . 

Desi acestea pot fi niste speculatii , faptul ca nou telefon va avea un ecran cu diagonala de 4.0 inch este confirmat din nou . Pornind de la aspectul spatelui acestui telefon ne putem face o idee mai clara despre cum va arata . 

Deci sa recapitulam . In concluzie actualele concluzii pe care le-am putea trage ar fi faptul ca in primul rand desi telefonul va avea o diagonala de 4.0 inch , latimea va ramane aceeasi . De asemenea , noua generatie va fi mai fina , dar inca nu se stiu mai multe detalii . Inca o mare schimbare ar fi aliajul din spate a telefonului din aluminiu . Mufa de la casti a fost mutata din partea de sus in cea de jos , iar cea de la incarcator va fi mai mica . 

Desi informatiile despre telefon par a fi reale , nu putem fi inca siguri de toate acestea , deoarece zilnic apar tot felul de speculatii . Voi reveni cu mai multe detalii atunci cand va fi cazul , deocamdata bucurati-va de videoclip . 


0 Response to "Iphone 5 - mai multe detalii despre carcasa"

Trimiteți un comentariu

48154_Refurbish your workspace in comfort and style with top-brand furniture from officemax.com.
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme | Blogger Templates | Best Credit Cards