Konami E3 2012 Press Conference

Conferinta de Presa de la E3 a celor de la KONAMI a avut loc acum 2 zile si m-am gandit sa va arat mai multe informatii despre planurile lor si ce jocuri noi vor mai scoate pe piata .  

Primul joc , Zone of the Enders ( Z.O.E. ) , o franciza destul de cunoscuta in Japonia , care era de asteptat sa fie cu roboti . Hideo Kojima ne vorbeste despre schimbarile care au avut loc pe de-alungul timpului . Pentru prima data jocul va fi disponibil si pentru Xbox 360 , nu doar pentru PS3 .

Metal Gear sarbatoreste de asemenea si o aniversare de 25 ani in care ne-a satisfacut inca din 1987, ajungand de la un simplu joc 2D la ceva ce nimeni nu se astepta, avand la baza un Fox Engine despre care nu s-au dezvaluit inca prea multe detalii . Pentru ca este aniversarea de 25 de ani , jocul va aparea pe langa Xbox 360 si Playstation 3 si pe Nintendos DS3 si Playstation Vita . 

Trailerul de la Metal Gear Rising : Revengance a aparut oficial  si este disponibil in video-ul de mai jos . Developerii vorbesc despre noile ajustari ale seriei si noile facilitati pe care le dispune caracterul si gameplay-ul . Jocul va aparea la inceputul anului 2013 . 

In final apare si Trailerul de la Castelvania Lords of Shadow 2 , despre care vor aparea mai multe detalii pe 5 iunie . 







0 Response to "Konami E3 2012 Press Conference"

Trimiteți un comentariu

48154_Refurbish your workspace in comfort and style with top-brand furniture from officemax.com.
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme | Blogger Templates | Best Credit Cards