Fireburst

Un joc plin de actiune si zgomot . O imbinare perfecta pentru cei care vor sa mai lase la o parte jocurile cu cerinte mari si complexe , pentru a se delecta cu o noua productie de la cei de la Zoo.

Poate ca cerintele nu sunt foarte mari , dar cu Unreal Engine 3 se creeaza efecte de lumina si un numar mare de efecte dinamice . Jocul include o inovatie 4-stega fire boost system , jucatorii putand sa isi elimine oponentii .

In joc ai de unde alege , dintr-o multime de personaje trasnite , care vor conduce masini de toate tipurile , de la masini de epoca pana massive pick-up-uri . Jocul dispune de o varietate de moduri de joc . Provocatoare si Campionate ( Challenges and Championships ) si 16 playeri online sau split-screen local multiplayer . 


In total sunt 20 de piste pregatite sa fie puse la incercare , fiecare divizata in 10 parti diferite . De asmenea si route alternative pentru a aduce un pic de diversitate de la o cursa la alta . Jocul este disponibil atat pentru PC cat si pentru PS3 si Xbox 360 . Spor la joc . 





0 Response to "Fireburst"

Trimiteți un comentariu

48154_Refurbish your workspace in comfort and style with top-brand furniture from officemax.com.
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme | Blogger Templates | Best Credit Cards