Jocuri de weekend

M-am gandit ca daca tot suntem in asteptare de alte jocuri mari pentru luna aceasta , sa nu ne plictisim si sa ne potolim setea cu niste jocuri " de weekend " . Acestea bineinteles , nu sunt la fel de complexe si nu au efecte grafice la fel de mari , dar ne satisfac fiecare in modul lui de gameplay si ne pot tine lipiti de calculator si o zi intreaga incercand sa le descifram si sa le terminam . 

Primul ar fi Insanely Twisted Shadow Planet , un joc de gen shooter/puzzle , publicat de  Microsoft Studios ce a aparut pe data de 20 a lunii acesteia pentru PC . In joc esti un OZN ce foloseste mai multe arme si gadgeturi pentru a supravietui unei lume animate a extraterestrilor . 


Al doilea joc este Frozen Synapse pentru PC si MAC , probabil il stiti inca din anul 2011 , iar acum a venit recent cu un update . Daca nu ati mai auzit de el , va informez ca este un joc de strategie , in care trebuie sa iti gandesti tactica pe care o vor aplica omuletii tai pentru ai cuceri pe inamici . Schimbarea majora ar fi noi finale alternative ale jocului . 


In final 2 jocuri de puzzle , Tiger Eye 2 The Sacrifice  in care trebuie sa gasesti diferite obiecte , in peste 40 de camere si tablouri ale naturii diferite , iar al doilea Spirit of Mistery 2 Song of the Poenix. In aceste avem parte de mai multa actiune , in care trebui sa descifram mistere si sa gasim diferite piese cu ajutorul carora reasamblam lucruri noi . 


Cam atat pe ziua de azi , va astept si saptamana viitoare cu o alta serie de jocuri "de weekend " . 

0 Response to "Jocuri de weekend"

Trimiteți un comentariu

48154_Refurbish your workspace in comfort and style with top-brand furniture from officemax.com.
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme | Blogger Templates | Best Credit Cards