Call of Duty Black Ops 2 - Detalii Noi

Call of Duty Black Ops 2 va fi o revolutie a robotilor in ceea ce constau seriile Call of Duty . In loc de clisee , ca laser si spatiu al cincilea Call of Duty de la Treyarch , prezinta o lume care este cu totul diferita , dar plauzibila . Black Ops 2 prezinta nu numai o evolutie in ceea ce priveste tehnologia cu care te vei juca , de asemenea ci si franciza si povestii si design-ul jocului .

Lucrul despre Black Ops 2 despre a merge catre viitor , este ca nu se aventureaza prea departe de unde suntem acum . Parte a campaniei are loc in anii '80 , in cazul in care fetele familiare din Black Ops revin ( Woods nu a murit ) , dar marea majoritate a povetii are loc in anul 2025 . Aici va veti asuma rolul protagonistului Black Ops , fiul lui Alex Mason , David ce traieste intr-o lume permanent credibila privind pragul de razboi . China a devenit, asa cum era de asteptat, o mare putere mondiala si este implicata intr-un mare razboi rece, modern, cu Statele Unite, peste cea mai pretioasa resursa de planeta - elemente de pamant rare . 


Dupa cum ati vazut in videoclipul de mai sus , se observa un centru foarte realist . De la sisteme de ghidare de arme la telefoane mobile , elemente de pamant rare , sunt in principiu , fiecare produs de electronica unica si care sunt in prezent exploatate aproape in intregime de catre China . In ceea ce lumea incearca sa cuprinda , in afara de petrol in timpul nostru, marile tehnologii necesita si mai multe din aceste metale . 

Treyarch vrea  Black Ops 2 sa ofere un spectacol vizual de top persoanelor , care au ajuns sa se astepte de la Call of Duty, iar un razboi rece , doar doar , nu o va face . Pentru a activa un viitor in cazul in care exista motive de a avea campuri de lupta imense cu explozii si haosul de lupta , campania Black Ops 2 introduce o alta amenintare din viitor : cyber terorismul . La un moment dat, o organizatie terorista, intra in vasta retelei a trantorului American, folosind cea mai puternica bomba activa a Statelor , aducand iadul in propriile orase . Ca o scena din Terminator , Black Ops 2 ia in atac gropile de oameni din Los Angeles impotriva unui criminal . Statele Unite are in prezent peste 5000 de avioane in flota sa, si toate semnele indica aceasta in crestere considerabil mai mare pana in 2025 . Recent ca in luna Octombrie a anului trecut reteaua de sonde ale retelei a fost atacata de un virus, care arata inca o data modul in care versiunea Treyarch a viitorului , incepe asezat in evenimentele curente . 


Call of Duty Black Ops 2 e oficial confirmat si va veni pe data de 13 noiembrie a anului 2012 . Pentru mai multe imagini vizitati pagina de facebook a blogului . 


2 Response to "Call of Duty Black Ops 2 - Detalii Noi"

  1. Iulian says:

    Nu e chiar pe gustul meu...parca imi lipseste cel de-al Doilea Razboi Mondial.

    Mda . De acum , multe jocuri se vor baza pe viitor si vom duce dorul din ce in ce mai mult jocurilor clasice . Desi , in legatura cu acesta , nu am nimic de reprosat .

Trimiteți un comentariu

48154_Refurbish your workspace in comfort and style with top-brand furniture from officemax.com.
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme | Blogger Templates | Best Credit Cards