Assasin's Creed : Revelations

         Assasin's Creed Revelations este un joc video din seria Assasin's Creed, dezvoltat si publicat de UbisoftMontreal. De-a lungul jocului, cei trei protagonisti vor fi prezenti : Ezio, Altair si Desmond. Jocul este setat pentru a fi lasnat pentru Xbox 360 si PS 3 pe data de 15 noiembrie 2011, iar pentru Microsoft Windows este amanat pana pe data de 29 noiembrie 2011. Ubisoft a anuntat ca Revelations va fi unul dintre jocurile care va aparea pe ecran la show-ul din acest an Tokyo Game.  
           Jocul va urma seria "standard open world gameplay". Noile completari ale jocului vor include si un element numit hookblade , care poate fi folosit pentru a apuca inamici a-i atrage intr-un atac combo. Multiplayer-ul , de asemenea face o revenire in Apocalipsa lui Ioan ( Revelations) . Modul exstinde elementele de baza ale modului online din Fratie ( Brotherhood ) cu noi personaje si locatii.  Jucatorii vor putea sa personalizeze aspectul personajelor si armelor , precum si a incepe o breasla si de a crea hainele sale unice de arme. In timp ce jucatorii vor creste in level multiplayer, acestia se vor muta in Templieri Abstrego si vor putea sa afle mai multe informatii in legatura cu compania. 
       
  Pana va aparea jocul, va voi da niste recomandari ale sistemului : 
           - CPU Intel Dual Core E7300 2.66 Ghz  
           - Placa video Nvidia GTS 250 sau Ati Radeon HD 5670 pe 512 mb 
           - RAM : 4 GB 
           - Spatiu Hard Disk : 12 GB 
           - DirectX 9 
   Pe data de 29-30 noiembrie voi reveni cu link de download pentru varianta pentru PC . Aici aveti cateva trailere si gaming-ului a variantei beta : 
          



2 Response to "Assasin's Creed : Revelations"

  1. Iulian says:

    Abia astept sa apara jocul...Oare vor mai aparea si alte jocuri in seria Assassin's Creed?

    Axel says:

    Da se spune in 2012 va aparea "Assassin`s creed III" .

Trimiteți un comentariu

48154_Refurbish your workspace in comfort and style with top-brand furniture from officemax.com.
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme | Blogger Templates | Best Credit Cards