Prototype 2

            Prototype 2 este un joc video stabilit sa apara pe 24 aprilie 2012 in America de Nord. Este in curs de dezvoltare de catre Radical Entertainment din Canada. Jocul este setat la un protagonist nou, sergentul James Heller , el mergand in incercarea de a distruge o data pentru totdeauna virusii Blacklight. Povestea este de asemenea, una din razbunare, ca Heller vrea sa-l omoare  pe Mercer , dupa ce familia sa a fost ucisa intr-un focar de virus Blacklight. Amplasat intr-o lume deschisa, indicat intr-o vizualizare perspectiva la persoana a treia. Jocul a fost auntat in 2010 la premiile Spike VGA cu slgoanul "Alex Murder, creatorul tau".
             Ca si Alex Mercer, James Heller isi poate schimba si el forma si asuma identitatile altor oameni si a putea patrunde in amintirile lor prin consumare. Pentru a va asigura ca dusmanii sa nu copleseasca jucatorul , Radical a creat un sistem de dodging si Al , mai realiste . Heller va fi capabil sa foloseasca armele in joc, cum ar fi extragerea unui tun dintr-un tanc si folosirea impotriva dusmanilor . James, de asemena si-a imbunatatit puterea, miscarea, invulnerabilitatea si are un sens sonar. Sonar include o abitlitatea inclusa nou , care caracterizeaza caracteristicile cheie ale unui mediu de a face mai usor unui jucator sa gaseasca pe cineva sau ceva, in loc sa priveasca intr-o multime mare pentru a identifica o persoana cu o icoana deasupra capului lor. Radical a declarat ca puterile vor fi mult mai semnificative, vor veni mutatii si upgrade-uri , care permit jucatorului sa decida cum vor sa joace ca Heller. Pentru a oferi jucatorilor mai multa putere in joc dezvoltatorii au creat carcerii. Carcerii , germina din bratul lui Heller si pot fi utilizate pentru o varietate de scopuri, cum ar fi atingerea in afara in mediul de joc. Jucatorii pot folosi carcerii pentru a sparge obiecte, cum ar fi o masina intr-un rezervor , sau viceversa. Jucatorii vor putea sa dezmembreze toti dusmanii, o functie care va fi mult mai utila decat jocul care progreseaza. Spre deosebire de original, lui Heller nu i se vor da misiuni de o alta persoana, acesta va putea sa si le aleaga singur. Misiunile care vor fi selectabile vor fi sedquests ( sub-misiuni ) , sau extensii la quest principal, care ii dau lui Heller mai multe informatii despre virusul Blacklight. 
              Pentru a promova jocul, cei de la  Radical Entertainment au lansat o aplicatie pe Facebook pentru joc.  Aplicatia se numeste Blacknet, si le permite utilizatorilor de a "hackui" impreuna interfata. Daca nu v-ati lamurit , intrati aici . 


                      Aici sunt cateva recomandari pentru sistem : 
          - CPU : Intel Dual Core  E 6750 2.66 Ghz 
          - Placa video Ge force GT 440 sau Ati Radeon HD 3800 ( seriile ) 
          - 3 GB RAM 
          - 9 GB  liberi de Hard 
          - DirectX 9  
   
         Astept comentarii si pareri despre joc .





0 Response to "Prototype 2"

Trimiteți un comentariu

48154_Refurbish your workspace in comfort and style with top-brand furniture from officemax.com.
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme | Blogger Templates | Best Credit Cards