BioShock Infinite

                    BioSohck Infinite este un viitor first-person joc video , al treilea din seria BioShock.  Anterior cunoscut sub numele de " Proiectul Icarus " , acesta este dezvoltat de Irrational Games pentru o lansare in 2012 pe Xbox 360, Playstation 3 si Microsoft Windows. BioShock Infinite nu este o continuare directa sau un prequel la jocurile precedente , desi este dotat cu concepte similare de joc si teme. Jucatorul controleaza un fost agent Pinkerton , Booker DeWitt , ce incearca s salveze o femeie pe nume Elizabeth aflata in orasul suspendat in aer Columbia in 1912.
                   Ca DeWitt , jucatorul muta cu privire la diverse structuri ale Columbiei cu ajutorul unui carlig grappling , o serie de cai ferate care leaga cladirile numite Skyline , pentru a invinge dusmanii.  Irrational Games a declarat ca piesele nu sunt puternic scriptate , aceasta declaratie fiind facuta la reactia unui video preview in timpul saptamanii de 21 septembrie 2010 , a demonstrat numeroase elemente ale jocului. 
                 Desi BioShock Infinite imparte acelasi nume si cu celelalte, doua jocuri, Levine a afirmat ca aceasta este o noua directie, timid sa spuna daca acestea au in comun acelasi univers. Levine nu s-a referit la BioShock ca la o locatie sau setare, doar un concept unit prin doua idei : explorarea unei setari fantastice , precum si utilizarea a unui numar mare de instrumente si abilitati in maniere creative pentru a supravetui. Timothy Gerritsen , directorul de dezvoltare de produse a declarat ca au vrut sa pastreze senzatia de eperienta BioShock . Acest lucru a promovat cuvantul " Infinite " , pentru a reflecta o varietate de posibilitati a conceptului BioShock. 
                 In privinta recomandarii sistemului, voi reveni cand acestea vor fi publicate. 






0 Response to "BioShock Infinite"

Trimiteți un comentariu

48154_Refurbish your workspace in comfort and style with top-brand furniture from officemax.com.
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme | Blogger Templates | Best Credit Cards