The Elder Scrolls V : Skyrim

                The Elder Scrolls V : Skyrim este un  role-play game dezvoltat de Bethesda Games Studios si publicat de Bethesda Softworks . Este al cincilea joc ( dupa cum se vede si in titlu ) din sera The Elder Scrolls aparuta inca din 1994 , dar nu continua in mod direct povestea precedentului The Elder Scrolls IV : Oblivion, petrecandu-se chiar inaintea lui  . Acesta a fost lansat pe data de 11 noiembrie 2011 pentru obisnuitele platforme : Microsoft Windows, Xbox 360 si Playstation 3 . 
                In Elder Scrolls te lupti impotriva dragonilor si intalnirile cu acestia sunt in mod invariabil interesante . Pe langa faptul ca luptele RPG de gen fantasy sunt incitante , aventura si povestea jocului va duc intr-o lume de vis . Se deosebeste de alte jocuri, prin timpul care il petrecei in fata calculatorului. Majoritatea jocurilor aparute in anul 2011 sunt destul de scurte fata de precedente . In schimb, Skyrim va poate suge sute de ore de timp pe masura ce inspectati fiecare coltisor pentru secretele ce urmeaza sa le descoperiti in interior . 
                Jocul se petrece la 2oo de ani dupa Oblivion in provincia Skyrim , care se afla intr-un razboi civil , dupa asasinarea regelui , iar zeul Aludin care a luat forma unui dragon urias, s-a intors sa distruga lumea. Jucatorul este un Dovahkiin  ( Dragonborn ) , unul dintre ultimii ramasi in viata , iar scopul lui este sa il invinga pe Alduin si sa salveze Skyrim-ul . 
                Este o poveste bine elaborata , care face o buna utilizare a acestor creaturi de temut , care zboara si ingrozesc masele cu rafale care racnesc cu foc si gheata. In privinta magiei, care este si el un factor ce influenteaza destul de mult , exista si niste vraji standard : destruction , conjuration, alternation , dar si momente de vrajitorie spectaculoasa  care cauzeaza bucati uriase de timp sa dispara inainte de a stii asta  . Atunci cand va creati personajul , va alegeti o cursa de la obisnuitele Elder Scrolls Standbys ( Dark Elf, Breton , Argonian si asa mai departe  ) 
                 Pregatiti-va pentru multe nopti nedormite , doar atat va pot spune. Nici pe mine nu ma incantau foarte mult genul acesta de joc, dar odata ce m-am pus pe jucat Skyrim, nu m-am mai putut opri . Pentru cei care nu sunt sigur ca le va merge , veti putea vedea mai jos si niste recomandari ale sistemului  : 


     
  •   Procesor : Core 2 Quad 3 GHz 
  •   Memoria RAM : 3 GB 
  •   Placa video pe 512 mb : Nvidia GTX 260 / ATI Radeon Hd 4890 cu DirectX 9 compatibil 
  •   Spatiu liber : 6 GB 

    0 Response to "The Elder Scrolls V : Skyrim"

    Trimiteți un comentariu

    48154_Refurbish your workspace in comfort and style with top-brand furniture from officemax.com.
    powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme | Blogger Templates | Best Credit Cards