Max Payne 3

                    Max Payne  3 este inca un joc minunat publicat de Rockstar Games. Acesta va fi  un third-person shooter, facand parte din franciza Max Payne si valabil pentru platformele Xbox 360 , Microsoft Windows si Playstation 3 . Dezvoltarea este condusa de Rockstar Vancouver, in colaborare cu studiourile  New England , Londra si Toronto . Scriitorul principal este cunoscutul Dan Houser, care a fost de asemenea, si pentru seriile  Grand Theft Auto si Red Dead Redemption . 
                    Gata cu detaliile tehnice, acum sa trecem la poveste. Aceasta ii va continua intamplarile detectivului Max Payne din New York ( jocul iti vad aduce aminte de filmele cu Bruce Willis )  . Inca   bantuit  de  amintirile  de  trecutul   sau  dramatic , Max incepe o viata noua de lucru de securitate privata a unui industrialist bogat si a familiei sale din San Paulo, Brazilia. Atunci cand bandele tintesc catre familia pe care o protejeaza , Max este fortat sa lupte pentru a-si salva clientii si reputatia numelui sau .  Acest joc de intuneric, de actiune intensa, utilizeaza tehnologie de varf pentru o experienta fara probleme . Jocul are o gama foarte larga de arme realiste, un sistem de acoperire inteligent si sofisticat, numit  mecanica Bullet-Time   . 
                    In plus, pe langa o campanie expansiva de single-player , este introdusa si o experienta pentru multiplayer  .  Acest mod , modifica hartile si instructiunile de progres pentru toti jucatorii intr-un meci . Impreuna cu modurile traditionale , Max Payne 3 include , de asemenea o recompensa profunda si sistemul de nivelare, clanurile persistente si mai multe optiuni strategice de optiuni load-out. 
                  Gaming-ul si povestea par a fi destul de interesante , cat si actiunea, care te va tine tot timpul in suspans maxim .   Jocul va fi lansat in luma martie a anului 2012 . Pentru cei care sunt interesanti , incepand cu luna ianuarie se vor putea da pre-comenzi din magazinele online . Jocul este de o calitate foarte buna, va pot spune din proprie experienta din seriile precedente  si va sfatuiesc sa il cumparati cand va aparea pe piata ca nu aveti ce pierde . 








1 Response to "Max Payne 3"

  1. Iulian says:

    Sper sa fie la fel de reusit ca predecesorul sau.

Trimiteți un comentariu

48154_Refurbish your workspace in comfort and style with top-brand furniture from officemax.com.
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme | Blogger Templates | Best Credit Cards