Expansiunea Mists of Pandaria : Povestea

La BlizzCon , Chris Metzen a spus ca de data aceasta nu va mai fi un monstru care trebuie infrant ca la expansiunile anterioare, ci inamicul va fi razboiul in sine . El a elaborat cu privire la acest gand atunci cand a vorbit cu presa la un eveniment cu usile inchise tinut la Blizzard, saptamana trecuta, revine intradevar la tema originala a World of Warcraft-ului si aceea find chemarea aventurii. Metzen si echipa vrea sa se concentreze pe a fi inapoi pe lume si sa descopere noi culturi si amenintari, care sunt indigene acestor noi parti neexplorate ale Azeroth-ului. 

In ceea ce Blizzard a aratat la BlizzCon acum cateva luni, Hoarda si Alianta va aduce razboiul pe Terenul Zen de pe taramul Pandariei , iar Metzen a explicat in continuare ca jucatorii vor merge " la margine " si se vor uita la ce au distrus. El a descris un scenariu aproape apocaliptic ca ambele parti vor trebui sa se retraga si sa fac un soul-searching ( cautarea sufletului ) . 


Acesta este sfarsitul povestirii , iar toata povestea se va introduce in continutul de lansare a jocului. Aceasta poveste se invarte in jurul asaltului lui Orgrimmar de a da jos Garrosh Hellscream si de a-l inlocui cu un nou Warlord al Hoardei . Cam atat pentru primul articol . 



0 Response to "Expansiunea Mists of Pandaria : Povestea"

Trimiteți un comentariu

48154_Refurbish your workspace in comfort and style with top-brand furniture from officemax.com.
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme | Blogger Templates | Best Credit Cards