Lansare Diablo III

                Cei de la Blizzard insfarsit ofera o data de lansare pentru jocul Diablo III aceasta fiind 15 mai 2012 . Incepand de azi se pot da precomenzi de pe Battle.net . Un singur amanunt care il dezavantajeaza este acela ca nu va fi inca disponibil pentru varianta PVP ( player versur player) , sistem pe care producatorii nu l-au terminat inca ( dar nu va faceti griji, o sa apara in curand ) . 


                 De asemenea va fi disponibil si un Collector's Edition ( asa cum ne-am obisnuit si pana acum la jocruile Blizzard ) . Acesta va avea ( bineinteles pe langa dvd-ul cu joc ) stick de 4 GB compus dintr-un Soulstone si craniul lui Diablo pe care vor fi puse jocurile Diablo II si Diablo II : Lord of Destruction . Mai sunt incluse un set blu-ray  Behind the Scences , o carte cu ilustratii din joc precum si un cd cu soundtrack-ul . Pentru ca jocul este unul de la Blizzard , pachetul va mai include si o serie de artefacte cum ar fi aripile de inger, un pet nou pentru World of Warcraft - Fetish Shaman precum si portrete pentru Starcraft II Battle.net.  


                  In concluzie pachetul Collector's Edition este unul destul de satisfacator, mai ramane de aflat si pretul acestuia , care banuiesc ca va fi unul destul de mare , dar care va merita. O sa vedem peste 2 luni daca jocul va fi asa de interesant precum se asteapta . 

0 Response to "Lansare Diablo III"

Trimiteți un comentariu

48154_Refurbish your workspace in comfort and style with top-brand furniture from officemax.com.
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme | Blogger Templates | Best Credit Cards