O schimbare a blogului

              Am stat mai mult si m-am gandit, de ce sa nu scriu despre si mai multe lucruri interesante, nu doar despre jocuri video pe PC . Ca si multi altii, nu pot sa nu fiu pasionat de tehnologia care apare  mai puternica si mai surpinzatoare cu zi ce trece . Din cand in cand pe langa domeniul principal sa va pun la curent si cu ultimele stiri nu neaparat, din domeniul IT , mai mult lucrurile interesante si captivante, care v-ar putea fi si folositoar . Acum o sa incerc sa fiu cat mai activ ( ceea ce nu s-a prea intamplat pana acum ) si o sa incerc sa va pun la curent cu cele mai noi tehnologii atat in domeniu de gaming ( incluzand si console de data aceasta ) cat si software , hardware si IT . Despre numele site-ului , inca nustiu daca sa il schimb cum sa il fac sa fie mai semnificativ, daca aveti idei puteti sa mi le scrieti la comentarii, dar presimt ca nu este inca o preocupare foarte mare . Cam atat si va astept cu pareri . 

1 Response to "O schimbare a blogului"

  1. Salut!
    Sunt Costin (admin pe site-ul Garajul IT) și vreau să te informez că te-am adăugat la lista noastră de site-uri de pe pagina Blogroll.
    Dacă tot am ales să fac comentariu la acest articol aș vrea să îți propun ceva legat de ”Schimbarea Blogului”: ai putea să te axezi și pe partea cu Software & IT News, iar numele .... poate fi Game PC-NEWS (oricum nu prea contează din moment ce te-ai făcut recunoscut prin actualul nume).
    O zi bună în continuare!

Trimiteți un comentariu

48154_Refurbish your workspace in comfort and style with top-brand furniture from officemax.com.
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme | Blogger Templates | Best Credit Cards