Torchlight II

             Torchlight II , un mare inamic al celor de la Blizzard , va aparea si el undeva prin anul 2012. De ce zic un mare inamic al celor de la Blizzard ? Pentru ca ma refer la Diablo , mai exact Diablo III , anuntat si el in 2012. Dar, despre concurenta dintre cele doua jocuri sa o lasam pentru vremea cand vor aparea . 
              Un RPG fantastic, probabil stiti mai multe din prima parte. Ei bine, de data asta va fi ceva mai diferit , ne vom putea personifica noile caractere, mult mai interesante , atat de sex masculin cat si de sex feminin . E asa de incredibil , incat de data aceasta va fi o lume mult mai vasta, nu doar cea obisnuita din Torchlight I . Vei putea explora diferite orase, vei face questuri , battles in ploaie, soare chiar si in ninsoare . Pentru multiplayer , co-op va fi gratis lasandu-va libera creativitatea . Un bonus pentru cei care ruleaza pe un sistem de operare de la apple si sunt pasionati de acest joc, va aparea si varianta pentru Mac . 
                Cam atat deocamdata , va voi tine la curent cu noile stiri , mai multe detalii despre data de lansare si altele pe de-alungul timpului . Va las sa va uitati mai jos la un videoclip , sa vedeti mai multe . 

0 Response to "Torchlight II"

Trimiteți un comentariu

48154_Refurbish your workspace in comfort and style with top-brand furniture from officemax.com.
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme | Blogger Templates | Best Credit Cards