Medal of Honor : Warfighter

            Medal of Honor : Warfighter este cel mai nou joc anuntat de la cei de la Electronic Arts. Titlul este anuntat inca din 23 februarie , iar data de lansare va fi in jurul lunii octombrie al acestui an . Dupa un Medal of Honor din 2010 care nu a prea impresionat , acesta se asteapta sa fie mult mai bun, cu grafici mai realiste si actiune mai intensa. 
             
             La fel ca si Battlefield 3 , va dispune de un motor Frostbite 2.0 , deci graficile vor fi nemaipomenite , iar experienta jocului incedibila, incat vei credea ca te aflii in joc . Warfighter urmeaza evenimente si soldati reali , la fel ca si pana acm . Un joc realist , Danger Clos declarand ca sa bazeaza pe autenticitate decat pe simulare ( viata inca ti se va reincarca automat ) . 

             Preacher , Voodoo si Mother se vor intoarce din ultimul joc , iar ei vor vizita locuri , precum si orasul  inundat Isabela, din Filipine ( ma intreb oare cum o sa fie acolo ) . De data aceasta va fi mai putin oferita alegerea jucatorului pe timpul misiunilor ,  acestia putand sa aleaga modul de a incalca o cladire si lucrurile standard cum ar fi sa dea jos o usa , C4 sau flashbang. 



1 Response to "Medal of Honor : Warfighter"

  1. Bobby says:

    Salut , as dori un schimb de linkuri daca vrei, Aethra ,http://aethra-j.blogspot.com, respect

Trimiteți un comentariu

48154_Refurbish your workspace in comfort and style with top-brand furniture from officemax.com.
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme | Blogger Templates | Best Credit Cards