Batman : Arkham City

                   Batman Arkham City este un joc video de actiune - aventura dezvoltat de rocksteady Studios . Este continuarea la Batman 2009 : Arkham Asylum , bazat pe super eroii din benzile desenate DC . Jocul a fost lansat de catre Warner Bros Interactive Entertainment pentru Playstation 3, Xbox 360 si Microsoft Windows .  Jocul a fost lansat pentru Xbox 260 si Playstation 3 pe data de 18 octobmrie in America de Nord si pe 21 octombire 2011 in Europa.  Varianta pentru PC e programata pentru data de 22 in America  si 25 in Europa a lunii noiembrie. O
                 Arkham City este un joc open world intr-o lume care incorporeaza elementele de tactici stealth si pradator. Cele mai multe dintre gadgeturi au capacitati noi sau imbunatatite . Jocul include mai multe elemente de puzzle , utilizarea de modul detectiv ( Detecetive Mode ) a lui Batman , este utilizat pentru a efectua activitati criminalistice , cum ar fi depistarea originii unui lunetist. 
                Daca nu v-am lamurit ca jocul este unul foarte bun, si mai complex decat varianta anteroiara Arkham Asylum ( daca l-ati jucat veti putea face comparatia ) care merita luat . Pentru varianta pe PC mai avem cateva zile de asteptat pana pe 22 noiembrie .  
                Recomandarile sistemului sunt un pic mai mari fata de celelate jocuri aparute in anul 2011 : 
            - Procesor : Intel Dual core E 8300  2.83 GHz 
            - Placa video Ge Force GT 545 / ATI Radeon HD 5670 pe 512 mb 
            - Memorie RAM : 4 GB 
            - Spatiu liber : 10 GB  
                          

                                  



      

0 Response to "Batman : Arkham City"

Trimiteți un comentariu

48154_Refurbish your workspace in comfort and style with top-brand furniture from officemax.com.
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme | Blogger Templates | Best Credit Cards