Inversion


                 Inversion este un third person shooter  aflat in dezvoltare de Saber Interactive si publicat de Namco Bandai Games . El va fi dinsponibil pe data de 7 februarie 2012 in America de Nord si pe 10 februarie in Europa pentru Microsoft Windows, Xbox 360 si Playstation 3. 
                 Acum sa trecem la lucruri mai interesante si sa va spun povestea . Intr-o zi cu soare, protagonistii jocului : Leo Delgado si Davis Russel , ce doi se plmbau linistiti prin parc. Cand, ca sa vezi mare minune, cerul se despica in patru , zarile se inegresc si se porneste un vant ce nnu prevedea nimic bun . Nu peste multa vreme, orasul este invadat de o forta necunoscuta ce se prezinta sub forma unora cu arme-n mana. Davis, da repede din bascheti pana la locul de resedinta, unde , evident pentru cei mai destepti dintre noi, lumina ochilor sai ( fiica ) si sotia lui erau disparute. Leo Delgado , isi ignora familia , rudele si prietenii si ii jura amicului sau ca nu va pune capul pe perna pana nu isi va recupera familia . 
                Acesta este momentul cand incepe actiunea , iar Davis incepe sa dea in stanga si in dreapta cu stanga si cu dreapta . Nimic nu il opreste pe Davis cand este vorba despre familia lui . Acesta , pentru a ucide , se foloseste de acel gravlink, care face jocul asa de special , pentru a profita de avantajul modificarii gravitatiei . Cu acest gravlink , Davis poate anula avantajele unui sistem de cover bine pus la punct. Pe langa posibilitatea de a modifica niste cifre din formula atractiei gravitationale, gravlink - ul functioneaza si altfel . Tinteste fatada unei cladiri si brusc vei putea pasi pe peretii sai , ca pe sol . 
                Pentru acest joc, va fi si o varianta multiplayer , care va avea propriul sa gravlink, si mai interesant ca in single player .  


                             



0 Response to "Inversion"

Trimiteți un comentariu

48154_Refurbish your workspace in comfort and style with top-brand furniture from officemax.com.
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme | Blogger Templates | Best Credit Cards