Bulletstorm

                   Bulletstorm este un joc  first - person shooter dezvoltat de People Can Fly si Epic Games si publicat de  Electronic Art pe Xbox 360 , Playstation3 si Microsoft Windows . Jocul a fost lansat pe 22 februarie 2011 in America de Nord si pe 25 februarie in Europa. 
                  Bullet Storm are loc in secolul 26 , unde Universul este condus de catre Confederatia de Planete si de Generalul star  al Confederatiei Generale Saranno ( Confederation of Planets and the star General of the confederation General Saranno  ) , care trimit echipele lor pentru a face treaba murdara , echipa The Death Echo , condusa de Grayson Hunt a urmarit ordinele lui Saranno in asasinarea ce ei cred ca sunt traficanti de droguri si criminali in masa . 
                   Jucatorii au la dispozitie un arsenal mare de arme si o varietate de skillshots . Sistemul de joc skillshot ne da posibilitatea de a crea haos in moduri cat mai creative si distructive posibil . Cu acest sistem poti impinge un inamic in aer intr-o planta carnivora sau alti inamici si apoi sa ii impusti in testicule. Jucatorii pot acumula mai multe puncte si sa faca upgrade-uri .     
  
    Recomandari ale sistemului : 

  - Sistemul de operare : Windows Vista sau Windows  7 
  - Procesor : Quad Core 2.0 Ghz sau mai bun 
  - Memorie RAM : 2 GB 
  - Placa video Nvidia Ge Force  7600 / Ati Radeon Hd 2400 Pro , pe 512 mb memorie sau mai bun .


       Nu am spus foarte multe despre acest joc, din cauza timpului si va voi lasa pe voi sa descoperiti mai multe .  Aici puteti urmari niste trailere ale jocului . Va recomand jocul, veti avea parte de multe actiune si distractie si nu va veti plictisi deloc . 






 
                                          

0 Response to "Bulletstorm"

Trimiteți un comentariu

48154_Refurbish your workspace in comfort and style with top-brand furniture from officemax.com.
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme | Blogger Templates | Best Credit Cards