DC Universe Online

                     DC Universe Online sau DCUO este un MMORPG ( Massive Multiplayer Online Role Playing game )   de la Sony Online Entertainment  - Austin . Jocul a fost lansat pe 11 ianuarie 2011 in America de Nord si pe 14 ianuarie in Europa, primul trailer aparand pe 14 iulie 2008 . Incepand cu 1 noiembrie 2011 , jocul este disponibil gratis pentru toata lumea . 
                      Lumea sau DC Universe este un loc comun ,  un spatiu public de eroi si raufacatori care detin diferite teritorii . Jucatorul isi poate alege caracterul lui ca fiind rau sau bun . Jucatorii vor alege un mentor pentru caracterul lor : Superman , Batman sau Wonderwoman pentru eroi si Lex Luthor , Joker sau Circe pentru ticalosi . Locul de amplasare , de plecare , recompensele in principal si cautarile vor fi infulentate de aceasta decizie. Zonele pentru pornire sunt cunoscutele orase din benzi desenate Metropolis sau Gotham City, fie pentru eroi sau raufacatori . Eroii pot merge de asemenea la Turnul de veghere a Ligii Dreptatii ( Justice League ) , in timp ce ticalosii pot intra in societatea secreta a sediului Super Villains ( The Secret Society of Super Villans ) . Pentru eroo exista de asemenea diferite statii de politie , iar pentru raufacatori diferite cluburi de noapte de detinute de ticalosi .  fiecarui personaj ii este dat un comunicator , prin care primesc informatii , sarcini , rapoarte de la mentori , subordonati si colegi .  Eroii vor primi frecvent actualizari de stare de la Oracle in timp ce raufacatorii de la Calculator ( The Calculator ) . 
                     In concluzie , jocul este foarte complex si interesant care merita luat . Il recomand tuturor mai ales celor pasionati de benzi desenate sau  science fiction . Jocul il puteti downloada de pe siteul official sau de pe alte trackere . 
                     Recomandarile sistemului nu sunt foarte mari in ciuda faptului ca are o grafica foarte buna pentru un MMORPG  : 
              
                   - Procesor 3 Ghz sau mai bun 
                   - 1 GB de memorie RAM sau mai mult 
                   - Placa video Nvidie 7800 / Ati Radeon Hd 1950 sau mai bun 
                   -  17 GB liberi pentru hard 
                   - S.O. Windows XP/7/Vista 
                               
\







                             

2 Response to "DC Universe Online"

  1. Anonim says:

    darkcloud256 eu joc DC universe si vreau sa ne jucam inpreuna cum putem face

    Pai, eu l-am jucat , momentan nu il mai am in calculator . Daca vrei ma contactezi pe messenger si pana atunci mi-l downloadez si eu . andrey_tomita :D .

Trimiteți un comentariu

48154_Refurbish your workspace in comfort and style with top-brand furniture from officemax.com.
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme | Blogger Templates | Best Credit Cards