Darksiders 2

                    Darksiders 2 este un joc de aventura publicat de THQ, acesta continuad actiunea din prima parte  . Data de lansare este programata pentru luna iunie a anului 2012.
                   THQ a confimat ca actiunea va avea loc in aceeasi perioada ca si primul joc , numai ca de data aceasta jucatorul va prelua comanda calaretului Death , in loc de fratele sau , War. Jocul va avea loc intr-un ansamblu nou de harti , confirmat a fi dublul dimensiunii cu cel anterior. Jocul va include de asemenea si ceilalti doi calareti Fury si Strife, in unele capacitati. Jocul il va duce pe Death de-a lungul a multor Dungeons si city hubs .  Darksiders 2 incepe la aproape acelasi timp cu inceputul lui Darksiders 1 . Dupa War, este condamnat si trimis inapoi pe Pamant de catre Consiliul Carbonizat , sa informeze ceilalti Calareti de soarta lui . Calaretul Mortii ( The Horseman Death ) stiind ca fratele lui War este cel mai onorabil si incoruptibil si nu ar fi inceput Apocalipsa devreme , zboara intr-o furie . Crezand ca fratele sau este victima unei conspiratii, Death sfideaza Ordinele Consiliului si stabileste intr-o misiune cu caracter personal , pentru a dovedi nevinovatia fratelui sau. Death calatoreste catre The Nether Realms un loc situat intre Rai si Iad pentru a apela la fiinte puternice care conduc taramul . 
                 A fost confirmat recent ca Darksiders 2 nu va avea o varianta multiplayer , din cauza unor probleme tehnice si pentru ca ei nu au dezvoltat fiecare Calaret individual. 
                



                                                 

2 Response to "Darksiders 2"

  1. Iulian says:

    Primul a fost reusit,iar dupa trailer si acesta pare frumos.

    E foarte interesanta povestea si gameplay-ul trebuie sa fie la fel de reusit sau chiar mai buna decat primul .

Trimiteți un comentariu

48154_Refurbish your workspace in comfort and style with top-brand furniture from officemax.com.
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme | Blogger Templates | Best Credit Cards